UPM dan Innopolis University jalin kerjasama untuk promosi ICT - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 1 Mac - Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM) YBhg. Dato' Prof. Dr. Mohd Roslan Sulaiman menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) bersama Innopolis University, Rusia hari ini dalam bidang teknologi maklumat dan komunikasi (ICT).