UPM anjur Program Jejak STEM D’Bawah Bayu pupuk minat pelajar terhadap STEM - Mohd Zailani, Amir Zakwan; Md Hairi, Muhammad Fauzi (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
KOTA KINABALU - Kelab My STEM Ambassador, Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan Program Jejak STEM D’Bawah Bayu di Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Bandaraya Kota Kinabalu, SMK Bundu Tuhan Ranau dan Sekolah Rendah Kebangsaan (SRK) Don Bosco baru-baru ini.