RESQ HPUPM jadi pusat sehenti pertama bantu pesakit strok - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 27 Feb - Strok ialah penyebab kematian ketiga tertinggi di Malaysia hari ini dan juga penyebab utama kehilangan upaya jangka panjang serius di kalangan orang dewasa.