Kakak sumber inspirasi adik turut sama menjadi Doktor Perubatan - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 25 Februari - "Kakak saya inilah yang menjadi idola untuk saya menjadi seorang doktor perubatan," luah pegawai perubatan, Jabatan Perubatan Keluarga, Hospital Pengajar Universiti Putra Malaysia (HPUPM), Dr. Nurul Huda Mohd Nor.