Pelajar PhD UPM terima anugerah Belia ASEAN-India 2023 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
INDIA, 22 Feb - Pelajar Tahun Dua, Doktor Falsafah (PhD) Fakulti Perubatan Veterinar (FPV) Universiti Putra Malaysia (UPM), Mogesh Sababathy, 25, menerima Anugerah Belia ASEAN-India di Sidang Kemuncak Belia ASEAN-India ke-4, baru-baru ini.