IASS kali ke-7: belia bincang inovasi dalam keselamatan makanan - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 21 FEB – Fakulti Pertanian Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan The 7th International Agriculture Students Symposium (IASS) yang memberi fokus penglibatan belia membincangkan inovasi serta penyelidikan terkini dalam isu keselamatan makanan.