Tujuh ikhtiar Naratif Naib Canselor UPM 2023 akan terus memacu kecemerlangan bidang pertanian dan keterjaminan makanan negara - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 15 Feb - Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Dato’ Prof. Dr. Mohd Roslan Sulaiman memperkenalkan tujuh ikhtiar dalam Naratif Naib Canselor 2023 dalam memacu kecemerlangan UPM untuk bidang pertanian dan keterjaminan makanan negara.