UPM lancar Skuad Rimba, siri animasi isu kelestarian hutan dan alam sekitar - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
BUKIT JALIL, 18 Februari - Institut Perhutanan Tropika dan Produk Hutan (INTROP), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah melancarkan Skuad Rimba iaitu siri animasi 3D yang mengetengahkan isu kelestarian hutan dan alam sekitar.