Pelajar UPM bantu Jabatan Perhutanan Negeri Kedah capai sasaran menanam 2.75 juta pokok - Isa, Siti Suriawati (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
PADANG TERAP - 39 pelajar Tahun 3, Bacelor Sains Taman dan Rekreasi Dengan Kepujian (BSTR), Fakulti Perhutanan dan Alam Sekitar (FPAS), UPM, baru-baru ini telah menanam 300 anak pokok bagi membantu Jabatan Perhutanan Negeri Kedah mencapai sasaran menanam 2.75 juta pokok.