UPM dan SAS perkasa industri akuakultur di Pahang - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
PEKAN, 17 Feb – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Institut Antarabangsa Akuakultur dan Sains Akuatik (I-AQUAS) UPM menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) bersama Serandu Aquaponic System Sdn. Bhd. (SAS) dalam usaha meningkatkan perkembangan dan penyelidikan memperkasakan lagi industri akuakultur di Pahang, hari ini.