Pelajar UPM juara Pertandingan Pembangunan Produk Makanan Berasaskan Sawit - Rapail, Nazrul (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 7 Februari – Produk ‘Chilli Garlic Margarine’ oleh pelajar Fakulti Sains dan Teknologi Makanan (FSTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menjuarai Pertandingan Pembangunan Produk Makanan Berasaskan Sawit Peringkat Kebangsaan baru-baru ini.