UPM hasrat tubuh Kursi UPM di Sekretariat Komanwel United Kingdom dan Universiti London - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
LONDON, 7 Feb – Universiti Putra Malaysia (UPM) jalin kerjasama dengan Sekretariat Komanwel United Kingdom dan Universiti London bagi mengambil peluang menubuhkan Kursi UPM yang akan menempatkan sarjana UPM di institusi berkenaan menerusi Surat Niat (LoI) yang ditandatangani bersama semalam di United Kingdom.