YOSH UPM raikan sambutan Tahun Baru Cina bersama pelajar dan komuniti Cina - Mohd Affandi, Nurul Athira (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 22 Januari - Perbezaan pegangan agama tidak memisahkan YOSH UPM bersama rakan dan saudara Cina, malah silaturahim mereka bertambah erat apabila bersama-sama dapat berkumpul di perayaan Tahun Baru Cina.