ASPer UPM beri pendedahan awal sambung pengajian di UPM kepada calon SPM 2023 - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 25 Januari- Jawatankuasa Tertinggi Pelajar Pusat Asasi Sains Pertanian (ASPer), Universiti Putra Malaysia (UPM) dan pihak pengurusan Kolej Tan Sri Aishah Ghani (KTAG), UPM beri pendedahan awal kepada Calon Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) untuk menyambung pengajian di UPM pada program Kem Jati Diri Pelajar SPM 2023.