Naib Canselor UPM serah Anugerah Syed Kechik kepada pelajar FBMK - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 20 Januari - Naib Canselor, Universiti Putra Malaysia (UPM), YBhg. Dato' Prof. Dr. Mohd Roslan Sulaiman menyerahkan Anugerah Universiti, Hadiah Syed Kechik iaitu Hadiah Universiti Sesi 2021/2022 tajaan Kumpulan Syed Kechik Sdn. Bhd. kepada pelajar Bacelor Sastera Bahasa dan Linguistik Melayu dengan Kepujian, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), UPM, Aidil Asyraaf Abdullah.