UPM bermunajat sempena Peperiksaan Akhir Semester 2022/2023 bersama pelajar - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 20 Januari- Universiti Putra Malaysia (UPM) bermunajat sempena Peperiksaan Akhir Semester Sesi 2022/2023 dengan melakukan solat hajat dan bacaan Yasin bersama-sama pelajar UPM dengan gabungan Majlis Penutupan Program Muslim Start-Up Month 2.0.