Sukan rakyat bentuk sahsiah mahasiswa Madani - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 25 Januari – Baru-baru ini Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim melancarkan konsep Membangun Malaysia Madani terdiri daripada enam tonggak dasar iaitu M (keMampanan), A (kesejAhteraan), D (Daya cipta), A (hormAt), N (keyakiNan) dan I (Ihsan).