Program jaringan UPM, Kebun Bandar Komuniti Pasir Gudang tingkat kerjasama kelestarian pertanian - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 19 Januari – Kolej Sultan Alaeddin Suleiman Shah (KOSASS), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah mengadakan program Lawatan Pembelajaran dan Penanda Arasan Kebun Komuniti Pasir Gudang bagi meningkatkan kerjasama kelestarian pertanian bersama peserta Kebun Bandar Komuniti Pasir Gudang.