Biorefinery UPM terima lawatan pendidikan oleh YSFHS Japan - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 18 Jan - Kompleks Biorefinery Universiti Putra Malysia (UPM), Fakulti Bioteknologi dan Sains Biomolekul (FBSB) telah menerima kunjungan lawatan pendidikan oleh Yokohama Science Frontier High School (YSFHS), Japan baru-baru ini dalam usaha membuat kerjasama penyelidikan.