Pelajar UPM beri pendedahan awal kepada anak yatim dan asnaf untuk tingkatkan kemahiran insaniah dan kemahiran kepimpinan - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
BANTING, 16 Januari - Pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menjalankan Program Semaian Kasih kepada anak-anak Yatim Rumah Anak Yatim dan Asnaf Solihin, Banting Selangor pada 7 sehingga 8 Januari lalu.