Lima OKU penglihatan sertai program rekreasi Bacelor Sains Taman dan Rekreasi pupuk nilai saling menghormati - Md Fahim, Farihatul Aini Balqis (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
PUCHONG, 11 JANUARI – Seramai lima orang golongan Orang Kurang Upaya (OKU) penglihatan menyertai program rekreasi yang dianjurkan oleh pelajar tahun tiga Bacelor Sains Taman dan Rekreasi (BSTR) Universiti Putra Malaysia (UPM) memupuk nilai inklusif dalam kalangan semua pihak yang terlibat.