Pelajar Fakulti Pertanian UPM beri pendedahan hidroponik di SMK Kajang Utama - Abdul Rani, Nur Saidah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
KAJANG, 14 Januari – Kelab Bacelor Sains Pertanian (BSP) di bawah Persatuan Mahasiswa Fakulti Pertanian (PERMATANI), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama pihak pengurusan Fakulti Pertanian, UPM dan Bahagian Hal Ehwal Pelajar, UPM telah menganjurkan program pengembangan pertanian bersama pelajar SMK Kajang Utama.