IBS anjur 1st ICPoFiVD kumpul penemuan dan penyelidikan terkini vaksin haiwan dan terapeutik ayam serta ikan - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
PUTRAJAYA, 17 Januari - Institut Biosains (IBS) Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan 1st International Conference on Poultry and Fish Vaccinology and Diagnosis (ICPoFiVD) 2023 bagi berkongsi penemuan penyelidikan terkini serta mewujudkan hubungan penyelidikan baharu dalam dunia vaksin haiwan dan terapeutik ayam serta ikan.