Hari Perbarisan Badan Beruniform Sesi 2022/2023 UPM bina sifat kepimpinan pelajar - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 14 Januari - Seramai 141 orang anggota gabungan daripada semua badan beruniform di Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai Hari Perbarisan Badan Beruniform Sesi 2022/2023 anjuran Pusat Kokurikulum dan Pembangunan Pelajar (PKPP) UPM.