Pelajar antarabangsa UPM rasai suasana Ramadan di Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 17 Mac - Seramai 70 pelajar antarabangsa daripada pelbagai negara iaitu Korea Selatan, China, Jepun, Bangladesh, Jordan, Sudan, Kazakhstan, Thailand, German dan Perancis menyertai program A Day As A Malaysian: Buka Puasa Edition bagi memberi pendedahan kepada pelajar antarabangsa merasai suasana Ramadan di Malaysia baru-baru ini.