20 pelajar B40 OKU UPM gembira terima sumbangan raya - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 14 April – Kegembiraan jelas terpancar pada wajah-wajah 20 pelajar B40 Orang Kurang Upaya (OKU) Universiti Putra Malaysia (UPM) setelah menerima sumbangan duit raya oleh Bahagian Hal Ehwal Pelajar (BHEP) UPM.