UPM jalin kerjasama bersama empat industri tingkat kepentingan nanoteknologi - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 16 Januari – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Institut Nanosains dan Nanoteknologi (ION2) jalin kerjasama bersama empat rakan industri dengan menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) bagi mempromosi dan membangunkan produk nanoteknologi.