UPM terima Anugerah Rakan Strategik MCMC - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
CYBERJAYA, 17 Januari - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima Anugerah Rakan Strategik Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (MCMC) daripada Menteri Komunikasi dan Digital, YB Fahmi Fadzil pada Majlis Sambutan Ulang Tahun Klik Dengan Bijak (KDB) ke-10 di sini, hari ini.