Fakulti Sains dan Teknologi Makanan UPM terima kunjungan hormat dari Wellous Sdn Bhd - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 16 Januari- Fakulti Sains dan Teknologi Makanan (FSTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima kunjungan hormat dan pertukaran Memorandum Persefahaman (MoU) dari Wellous Sdn Bhd.