UPM sumbang kepakaran cipta fasiliti cucian tangan berintegrasi buat sekolah di Selangor - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
Rawang, 7 November - Fakulti Kejuruteraan (FK), Universiti Putra Malaysia (UPM) melaksanakan projek PutraWASH (Water, Sanitation, & Hygiene) iaitu binaan fasiliti cucian tangan berintegrasi rawatan air kelabu menggunakan blok salingkunci (IBS), dengan konsep bina sendiri di dua buah sekolah terpilih di Selangor iaitu SK Sungai Choh, Hulu Selangor dan SMK Seri Garing, Rawang.