Tiga pelajar UPM cipta inovasi produk kad permainan bahasa Inggeris, juara Pertandingan Usahawan Inovasi 2022 Piala Menteri Pengajian Tinggi - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 5 November - Universiti Putra Malaysia (UPM) menang berganda setelah muncul juara Pertandingan Usahawan Inovasi 2022 Piala Menteri Pengajian Tinggi dan pemenang Anugerah Khas Business Model Canvas (BM) Terbaik sekaligus membawa pulang geran perniagaan secara keseluruhan berjumlah RM33,000 dan piala iringan.