Rawatan teknik Neuro Intervensi sembuhkan strok - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 24 Dis – Di Malaysia, penyakit strok adalah penyebab ketiga kematian dan purata sekurang-kurangnya seorang pesakit meninggal dunia setiap jam akibat penyakit tersebut.