Lawatan rasmi UPM ke IPB University Indonesia kukuhkan kerjasama dan jaringan pelbagai bidang - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
BOGOR, 11 Januari – Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), YBhg. Dato’ Prof. Dr. Mohd Roslan Sulaiman mengadakan lawatan rasmi di IPB University (Institut Pertanian Bogor) yang dihadiri oleh Rektor, Prof. Dr. Arif Satria dan Naib Rektor Hal Ehwal Antarabangsa, Kerjasama dan Hubungan Alumni, Prof. Dr. Ir. Dodik Ridho Nurrochmat.