Pakar Kimia UPM terima pingat Emas Institut Kimia Malaysia - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 9 Januari – Pensyarah Jabatan kimia, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datuk ChM. Ts. Dr. Taufiq Yap Yun Hin telah dianugerahkan Pingat Emas Institut Kimia Malaysia (IKM) yang disampaikan oleh Presiden IKM, Datuk ChM. Dr. Soon Ting Kueh dalam majlis Malam Kimia baru-baru ini.