UPM bangunkan P12 Lounge, bilik darjah pintar tingkat kompetensi dalam pengajaran - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 5 Januari - Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah membangunkan Progressive Ignite 2 (PI2) Lounge iaitu bilik darjah pintar yang menekankan kepelbagaian kompetensi dalam kalangan pelajar dan penjanaan ilmu yang progresif.