Sasterawan negara kongsi ketokohan ilmuan Raja Ali Haji pada siri syarahan dianjurkan IPSAS UPM - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 6 Januari - Institut Pengajian Sains Sosial (IPSAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Raja Zarith Sofiah Centre for Advanced Studies on Islam, Science & Civilisation (RZS-CASIS), Universiti Teknologi Malaysia (UTM) menganjurkan siri syarahan yang bertajuk Ketokohan Kepemimpinan Raja Ali Haji yang menjadi contoh tauladan untuk kemakmuran belia pada masa kini.