Pelajar tahun akhir Kolej Canselor UPM diraikan pada Majlis Gemilang Canselor - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 7 Januari - Naib Canselor UPM, YBhg. Dato’ Prof. Dr. Mohd Roslan Sulaiman hadir ke Malam Gemilang Canselor 2023 yang dianjurkan oleh Kolej Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM).