UPM rangkul Anugerah Majikan Pilihan Graduan (GCA) 2023 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SUBANG JAYA, 5 Jan - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima Anugerah Majikan Pilihan Graduan (GCA) 2023 dalam kategori sektor Universiti Awam (UA) oleh Talentbank sebagai majikan pilihan dalam kalangan mahasiswa.