UPM tuan rumah Asia Pasifik International Institute of Online Education (IIOE) National Centre 2023 UNESCO-ICHEI - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 5 Januari- Universiti Putra Malaysia (UPM) dipilih sebagai tuan rumah oleh UNESCO-ICHEI pada tahun ini untuk menjadi pusat International Institute of Online Education (IIOE) dalam inisiatif transformasi digital pendidikan tinggi di rantau Asia Pasifik.