80 pelajar UPM ikuti Misi Bantuan Mangsa Banjir Monsun Timur Laut 2022 - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 31 Dis - Seramai 80 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) mengikuti Misi Bantuan Mangsa Banjir Monsum Timur Laut 2022 ke Tumpat, Kelantan dan Besut, Terengganu bagi menyalurkan khidmat bakti kepada mangsa banjir.