UPM jalin kerjasama bersama IIUM pantau sungai Pusu - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
GOMBAK, 3 Januari: Universiti Putra Malaysia (UPM) jalin hubungan kerjasama bersama Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (IIUM) menerusi Majlis Pertukaran Memorandum Perjanjian (MoA).