18 universiti sertai pertandingan Olimpiad Matematik 2022 anjuran INSPEM - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 17 Disember - Institut Penyelidikan Matematik (INSPEM), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Management Sciences Operations Research Society of Malaysia (MSORSM), Persatuan Sains Matematik Malaysia (PERSAMA) dan Akademi Ilmuan Sains Matematik Malaysia (AISMM) telah menganjurkan pertandingan Olimpiad Matematik Universiti Malaysia 2022 (OMUM 2022).