Pakar kesihatan kuda, pakar teknologi makanan: pensyarah kembar tidak seiras UPM - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG - "Kami tidak pernah merancang untuk menjadi pensyarah bersama di universiti ini memandangkan masing-masing tidak pernah mempunyai minat dan cita-cita yang sama," luah dua pensyarah kembar Prof. Madya Dr. Noraniza Mohd Adzahan dan Prof. Madya Dr. Noranizan Mohd Adzahan.