Pelajar UPM anjur program mobiliti ke tiga daerah di Indonesia - Ong, Xin Yi (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
INDONESIA, 2 Dis – 15 pelajar Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah mengadakan program Mobiliti MEHSSA-UPM Indonesia 2022 ke Surabaya, Madiun dan Yogyakarta Indonesia baru-baru ini.