UPM anjur program mobiliti bersama dua universiti di Indonesia beri pelajar pendedahan pendidikan holistik - David, Alan (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
INDONESIA, 13 Dis - Inisiatif pihak universiti untuk memberikan platform yang luas untuk mencapai graduan unggul hendaklah diperincikan dan diutamakan bagi menyediakan pengalaman dan pendidikan secara holistik.