Program Cherish Your Moments beri pendedahan industri pendigitalan kepada pelajar UPM - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 19 Dis – Kolej Empat Belas, Universiti Putra Malaysia (UPM) anjur Program Cherish Your Moments bersama panel jemputan iaitu Pencipta Kandungan Digital, Mohamad Sofian Abdullah atau lebih dikenali sebagai Sofyank bagi memberi pendedahan industri pendigitalan kepada pelajar.