UPM anjur forum Say It Louder! beri pengetahuan ilmu publisiti kepada pelajar UPM - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 14 Dis – Persatuan Mahasiswa Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FALCOMM), Universiti Putra Malaysia menganjurkan Forum Say It Louder! bagi memberikan pengetahuan khusus serta langkah-langkah bagi mempraktikkan ilmu publisiti kepada pelajar UPM