Program Let’s Algebraize 1.0 bimbing pelajar minat Algebra - Ibrahim, Siti Nur Iqmal (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 11 Dis – Buat julung kalinya, Jabatan Matematik dan Statistik, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program Let’s Algebraize 1.0 bersama 75 pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Abdul Aziz Shah (SAAS) bagi memupuk minat pelajar terhadap Algebra.