Program PUTRA YNAC ingin lahirkan duta cilik pakar pemakanan - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 16 Dis – Program PUTRA Young Nutrition Ambassador (YNAC) anjuran Jabatan Pemakanan, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan UPM, memberi pendedahan kepada 34 murid sekolah berusia tujuh hingga 12 tahun kepentingan pemakanan yang seimbang.