Program EHBA beri kesedaran penyakit kardiovaskular warga UPM - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 15 Dis - Jabatan Pemakanan, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan UPM dengan kerjasama Kesatuan Kakitangan Am UPM (Kepertama) menganjurkan Program Eat Healthy, Be Active 4.0 (EHBA) bagi menyuntik kesedaran penyakit kardiovaskular buat warga UPM.